Interview Radio 1

Interview op radio 1 op 1 december 2016

img_2121

 

Samen met Daan van Alkemade en Martijn van Dijk van Radio 1 kijk ik terug op de media rel van 2013. Mooi om de ruimte te krijgen het hele verhaal eens duidelijk te kunnen leggen. Best intens om weer terug te gaan naar die vervelende periode. Het lijkt alweer zo lang geleden, maar de pijn is nog steeds voelbaar. Als ik naar mezelf terug luister klinkt het best rustig en krijg ik het verhaal goed uitgelegd. In het tweede uur kan ik ook eens goed vertellen waarom, hoe en wat Inspire2Live nou eigenlijk allemaal doet en gedaan heeft. Dat hele verhaal bleef tot nog toe enorm onderbelicht. Op het einde van het interview komt de echte drijvende emotie naar boven. Ik ben niet boos, verontwaardigd of bang voor een nieuwe rel, maar de liefde voor anderen drijft me om elke dag stappen te zetten om kanker onder controle te krijgen. Liefde is de mooiste en sterkste drijfveer en dat voel ik intens.

 

Dit bericht is geplaatst in Belevenissen, Blog. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Interview Radio 1

 1. Will Bijloo schreef:

  Onwetendheid in actie maakt meer kapot dan werd opgebouwd en blinde navolging zonder onderzoek verergert slechte invloeden. Gelukkig blijft de waarheid bestaan.

 2. Sebastiaan schreef:

  Hoi Coen, leuk en inspirerend verhaal.
  The Nobel Prize in Chemistry 2015 was awarded jointly to Tomas Lindahl, Paul Modrich and Aziz Sancar “for mechanistic studies of DNA repair”: Per dag repareert een cell 1 milloen DNA-fouten. Dat wil zeggen, om kanker te genezen of helen, is het veel beter deze reparatie processen te ondersteunen, en niet de kanker met chemo-therapie of radio-aktiviteit te bestrijden. Met goed eten (geen suiker, geen lektines, maar meer vet, olie, eiwit), sporen elementen en vitamines (zoals Vit. D) etc. en genoeg beweging is kanker vaak te helen. Dr. Mosetter, had me deze informatie gegeven. En onderzoek in die richting is denk ik heel veel belovend om je doel te bereiken. Ook andere ziektes zoals MS is zo te helen. Ik zou jullie graag in kontakt brengen, om je doel dichterbij te brengen. Veel liefs

 3. Bram Oudshoorn schreef:

  Koen, wat schitterend om dit weer terug te horen.
  Keep the spirit alive!!!
  Een warme groet uit Huizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *