Car wrap

Het eindresultaat

Gisteren hebben we onze auto opgehaald bij Avery Dennison Graphics Centrein Alphen a/d Rijn. Avery Dennison had aangeboden een auto geheel in Alpe d’HuZes stijl te wrappen met hun in eigen huis gemaakte materialen. Voor iedereen die wel eens geprobeerd heeft een sticker recht op een auto te krijgen, die weet hoe lastig dat is om het zonder bobbels af te leveren. Maar de mensen bij Avery hebben wel vaker met dat bijltje gehakt. Natuurlijk had ik er alle vertrouwen in dat ze dit vakkundig zouden doen.

Werk in uitvoering

Ophis New Impulseuit Utrecht had een schitterend ontwerp gemaakt, en de mannen van Avery zouden tijdens een masterclass onze auto als studieobject gebruiken. Dat laatste klinkt niet erg vertrouwenwekkend, maar zo verzekerde men mij, het zouden allemaal professionals zijn die de masterclass bijwoonden. Vrijdag middag was het zo ver om het eindresultaat te bewonderen. Wat ik daar te zien kreeg overtrof al mijn verwachtingen ruimschoots. Dit was geen gewone klus maar een waar kunstwerk wat ik aantrof!

Het wrap-team

Met ongelooflijk gevoel voor detail was onze complete auto omgetoverd in een rijdend kunstwerk. In één woord: ‘adembenemend!’. Met ongelooflijk veel trots verlieten we het Graphics Centre en ervoeren op de weg gelijk het effect van in een kunstobject rijden. Er zullen vanaf vrijdag regelmatig files ontstaan door kijkers. Geen kijkers bij een ongeluk, maar kijkers naar de Alpe d’HuZes-mobiel. Met dank aan de geweldenaren van Avery Dennison Graphics Centre en de deelnemers aan de masterclass.

Dit bericht is geplaatst in Belevenissen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *