Seminar

De Kracht van Inspiratie
Op weg naar de ultieme voldoening

 

Doelen bereiken die buiten de ‘realiteit’ liggen
Utopie of toch bereikbaar!

IMG_0793Dit patroon-doorbrekende seminar geeft het antwoord op de vraag hoe mensen zichzelf en daarmee hun omgeving blijvend kunnen inspireren om ten alle tijden te blijven streven naar de ultieme voldoening. Geen genoegen nemen met de ‘realiteit van alle dag’ maar blijven vasthouden aan de dromen die we allemaal eens hadden.

 

Het seminar wordt gegeven door Coen van Veenendaal ondernemer en initiatiefnemer van oa. Alpe d’HuZes en Inspire2Live. Met Alpe d’HuZes heeft Coen sinds 2005 aangetoond dat elk ‘onbereikbaar’ doel gehaald kan worden als een aantal succes principes consequent worden toepast. In 11 jaar is niet alleen een bedrag van ruim 140 miljoen bij elkaar gehaald maar daarnaast zijn ook een aantal onmogelijke projecten gerealiseerd met deze opbrengsten. Inspire2Live is een Patient Advocacy organisatie die wereldwijd bekendheid geniet vanwege de positieve en doortastende wijze waarmee het patiëntbelang continue bespreekbaar gemaakt wordt.

Coen heeft met zijn initiatieven meerdere keren aangetoond dat onmogelijk slechts een illusie is. Elk doel wat gesteld wordt, wordt niet alleen gehaald maar keer op keer overtroffen. In het seminar De Kracht van Inspiratie wordt de vraag beantwoord hoe dit mogelijk is. Coen laat zien wat hem en al die anderen drijft om niet alleen fysiek enorme hoogtepunten te beleven maar tevens mentaal en emotioneel. De succes principes zijn voor iedereen toepasbaar en gelden zowel voor het persoonlijke leven als in IMG_0798de zakelijke context. Verantwoordelijkheid nemen of leiderschap tonen begint bij ieder individu en als die in staat is zijn/haar eigen leven werkelijk te leiden, is die daarmee in staat anderen te inspireren dat ook te doen, onafhankelijk van de omgeving.

Het programma bevat de volgende onderdelen:
* Verantwoordelijkheid nemen
* De 6 universele succes principes
* Onderkennen en omgaan met de belangrijkste valkuilen
* Het succes van Alpe d’HuZes ontleed
* Het ontdekken van de eigen dromen
* Geïnspireerd leven; van droom naar werkelijkheid

Coen van Veenendaal heeft als initiatiefnemer en drijvende kracht achter Alpe d’HuZes aangetoond hoe je door het toepassen van een zestal eenvoudige, maar tevens ingrijpende principes een ongekend succes kunt creëren. Als ondernemer en mede eigenaar van AIMS International NL heeft hij jarenlang de wetmatigheden van

Foto: Jannemieke Fotografie

Foto: Jannemieke Fotografie

het zakenleven als geen ander leren kennen. Met zijn enorme enthousiasme, visie en drive inspireert Coen zichzelf en zijn omgeving tot het continu verleggen van grenzen op elk vlak. Momenteel is hij binnen Inspire2Live voornamelijk bezig internationale samenwerking tot stand te brengen om kanker in 10 jaar tijd tot een controleerbare ziekte te maken. Daarnaast leidt hij WuWei4Life een Social Enterprise.

In een tijd waarin geëigende paden niet tot de bevredigende uitkomsten leiden, biedt dit seminar een verhelderend nieuw perspectief op verantwoordelijkheid nemen; uitdagend, prikkelend, vernieuwend, maar bovenal buitengewoon inspirerend.

Ben je op zoek naar een ongekend krachtige impuls voor je carrière, business of persoonlijke leven, schrijf je dan nu in.

Impressies van deelnemers

Prijs

Voor dit seminar van een dag, reken ik een bedrag van €225,00 excl BTW

Datum

Het seminar zal plaatsvinden op onderdag 9 november 2017

Start 9.00 uur. Einde ca 17.30 uur (lastig in te schatten hoe de dynamiek is 😉 )

Locatie: Kantoor WuWei4Life, Diefdijk 12 Everdingen

 

Inschrijven

Inschrijving is gesloten, maximale aantal deelnemers is bereikt.

 

Vragen?

Mail: coen.van.veenendaal@gmail.com