Stand-up Inspiration

Gisteren heb ik het genoegen mogen smaken van aanwezig te zijn bij Strand-up Inspiration in Toomler te Amsterdam. Stand-up Inspiration is een initiatief waarbij de persoon op het podium nu eens geen comedy maar een inspirerende activiteit, visie of gebeurtenis vertelt met als doel de aanwezigen aan te steken met zijn/haar passie. Een prachtig concept waarbij prachtige ideeën en vooral positieve emotie gedeeld worden. Voor mij was het de eerste kennismaking en ik had mezelf gelijk aangemeld als spreker. Een prachtig platform immers om ideeën over grenzen verleggen te delen met een ontvankelijk gehoor. Na een aantal inspirerende voordrachten voor de avond, was het na de pauze mijn beurt om te vertellen wat een waanzinnig mooi avontuur Alpe d’HuZes is in mijn leven. Je kunt je van alles bedenken wat je wilt gaan zeggen maar in de praktijk werkt het bij mij totaal anders. Ik neem me voor elke aanwezige persoonlijk aan te raken. De woorden komen vanzelf en ik voel de energie van het publiek. Wat een prachtige ervaring om met een zaal vol mooie mensen je inspiratie en passie te mogen delen. Alles smelt samen en de tijd lijkt compleet stil te staan. Er is weinig te bedenken wat mooier en intenser is dan dit te mogen doen. De reacties waren hartverwarmend. mensen laten zich graag raken, geven weer veel terug en om 12.15 uur verliet ik Toomler met een super voldaan gevoel. Prachtige ontmoetingen en de wetenschap dat er zoveel mooie dingen gaan gebeuren als we al die energie gaan bundelen.

Dit bericht is geplaatst in Belevenissen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *