Tijd voor contemplatie

Na een zeer hectische week, nu weer heel even tijd om alle losse eindjes aan elkaar te knopen. Er zal de nodige follow-up gegeven moeten worden aan alle prachtige gesprekken die we vorige week hebben gevoerd. Gemaakte afspraken nakomen, losse eindjes afhechten en openingen opvolgen. Vooral het doorpakken op mogelijke ingangen naar geldverstrekkers vraagt veel tijd en doorzettingsvermogen. Gelukkig heeft elke dag 24 uur en doorzettingsvermogen is ons ook niet vreemd en… opgeven is geen optie!

Tijd ook om even stil te staan bij alles wat er gebeurt en nog staat te gebeuren. De zeven deelnemers aan het Discovery Network gaan onverdroten door met het uitwerken van alle afspraken die in Cambridge gemaakt zijn. Rob Snelders houdt dat allemaal bij en het ziet er geweldig uit. Iedereen was niet alleen enthousiast, maar geeft er ook op een geweldige manier een vervolg aan. De volgende meeting in Parijs belooft dus nu al opnieuw een doorslaand succes te worden. Wellicht zullen ook een paar potentiële geldschieters uit Europa en de VS aan tafel aanschuiven, wat de samenwerking een extra dimensie geeft. En natuurlijk hopen we vurig dat NBC deze week besluit een cameraploeg naar Parijs te sturen. Dat zou het plaatje compleet maken.

Kortom, we gaan naar een slot van een prachtig jaar! Natuurlijk ook een jaar waarin we veel teveel prachtige mensen hebben verloren. Nog in geen enkel jaar heb ik zoveel begrafenissen van dierbaren bijgewoond. Nog nooit eerder was het zo helder waarom we dit allemaal doen. 2012 wordt het jaar van de draak volgens de Chinese astrologie. 2012 wordt het jaar waarin de wereld vergaat volgens de Maya kalender. 2012 wordt het mooiste jaar ooit volgens mijn filosofie. Nou geldt dat laatste voor elk jaar, want uiteindelijk is geluk een keuze en succes een gevolg van je met hart en ziel inzetten voor anderen. Daarmee is succes altijd haalbaar als je die keuze maakt. Tot slot een prachtig filmpje wat het eigenlijk allemaal zegt. Kijk en neem deze gedachten mee de kerst in en zorg dat de komende vijf jaar het verschil gaan maken. De keuze is aan JOU.

Dit bericht is geplaatst in Belevenissen. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Tijd voor contemplatie

  1. Ans Cornelissen. schreef:

    Wat een geweldige inzet voor dit goede doel!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *